Sweet Dreams...

Jag hade en jätte skum dröm inatt.

Jag drömde att jag hade en tvilingssyster... och hon var instängd i källaren, för att hon fick allvarliga psykiska problem (hon gick i skolan innan hon blev instängd då, jag fattar inte hur, men det var en dröm så...). Och sen kom hon ut med avsikten att döda mig (det var mitt fel att hon fick dom psykiska problemen) men jag och en polis lyckades övertala henne att allt kommer bli bra, och att hon är normal igen osv.
Och hon var normal igen. (det hände på sommaren)
Och vi var jättelika, båda hade mörkt, ganska kort hår och var lika långa. (Jag är bloooooond XD)
Och nästa grej som hände (på vintern) var att vi blev inbjudna på en julbal. Massa finklädda människor osv...
Och på balen har min kusin (som bor i polen för den delen) mobbat min syster (Hon hette Julia btw XD)
och sagt att hon inte ska visa sig, bla bla bla. Så Julia stängde sig inne på toaletten, så att jag skällde ut min kusin först och sen gick till Julia.
Dörrarna där inne döljde bara nedre delen av kroppen, och man var tvungen att klä av sig för att det spolade vatten överallt... Och sen öppnade Pagge dörren och bara glodde på mig. Jävlar, han fick en massa stryk. Hihi, men men.
Och efter balen så skulle Julia följa med mig till skolan, vi skulle prata med rektorn, att hon skulle hamna i samma klass som mig, osv. Och jag typ kunde inte räkna pengar just då. Jag fick tydligen hjärnsläpp i drömmen. Så att jag var tvungen att låna pengar av Jossan (en kompis som inte ells åker buss egentligen) och sen vaknade jag. =)


Det var skumt.
Ha det bra.
Eiz

RSS 2.0